Arta din suflet

548625_3921734214126_1581402416_n

Eveniment caritabil

Salutari tuturor,

Am primit pe facebook un mesaj care anunta ca exista o casa de copii in Voluntari unde sunt 74 de copii nefericiti la care nu vine nimeni nici macar de sarbatori. Am identificat casa cu pricina (Centrul de Plasament nr.6, Voluntari, Ilfov), am cumparat tot ce trebuie pentru pictura (panze, vopsele) am fost acolo, am facut rost de numarul de telefon al sefei de centru, dna. Nina Mihalea. Am vorbit cu ea la telefon si si-a manifestat acordul ca 20 de copii sa picteze cate un tablou.

Tablourile sunt realizate si pot fi vizualizate aici

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3921613971120.2133378.1602715778&type=1

Doresc ca aceste tablouri sa fie „licitate” pe facebook si „cumparate” pentru a le cumpara un videoproiector si un calculator. Deasemnea, cu hainute, jucarii, produse de igiena sau bani in plus putem sa le aducem un ajutor suplimentar. E mare nevoie de ajutor acolo, copiii sunt veseli si jucausi, dar se vede acea urma de tristete in ochii lor.

Sunt 20 de tablouri micute, 18 X 24 cm, si un tablou mare, cel cu toate manutele lor.

Licitatia va incepe odata cu postarea pozelor cu tablourile in cadrul evenimentului, fiecare vizitator putand licita prin inserarea unui comment. Joi, 27.12.2012, orele 12.00 licitatia online se va suspenda, urmand sa continue la fata locului, la Carol 53.

Cheltuirea tuturor sumelor de bani obtinute se face cu prezentarea documentelor justificative si cu fotografii de la inmanarea cadourilor catre copii. Sunteti rugati sa licitati online numai daca veti cumpara, altfel putand bloca licitatia.

In afara de cumpararea de tablouri, vizitatorii pot participa cu orice fel de sprijin (jucarii, mancare, produse de igiena etc) Deasemenea, cei care vor face donatii in obiecte vor primi din partea noastra o fotografie, realizata de catre prietenii nostri cu talent in jocul cu obiectivul (un fel de diplome de participare), pentru a le reaminti de eveniment.

Scopul campaniei ar fi strangerea de fonduri pentru a le cumpara un calculator si un proiector, costa in jur de 2500 de lei pentru a le proiecta filme. Daca le-am face pachetele ar fi ceva infim la fiecare (sunt 74 de copii), asa de produsele electronice ar beneficia toti si ne-ar multumi de fiecare data cand s-ar uita la cate un filmulet – educatie, documentare, desene animate.

Va astept sa ajutati!

Anunțuri

Despre Carol 53

Casă în curs de resuscitare. Nod cultural și de voie bună.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: