SWEET PAPRIKA | The Top Hats

Top Hats - Carol 53

 

Gabriela Atanasov, cunoscută și sub pseudonimul Sweet Paprika, împreună cu trupa The Top Hats, 
lansează primul lor single Haunting Season, joi, 29 mai, ora 19:00. 

Gabriela, unul dintre cei mai promițători tineri designeri români, s­‐a alăturat trupei de rock alternative The Top Hats și vor susține un concert la Carol 53.

„Toate proiectele pe care le­‐am făcut până acum au fost extrem de personale,dar au fost prezentări de modă. Am foarte multe emoții, este prima dată când organizez un concert. Mi­‐am dorit întotdeauna să cânt mai mult decât să fac modă. Întâmplarea a făcut să ajung să compun muzică abia la 22 de ani la 2 ani după ce m­‐am apucat să schițez colecții vestimentare. Fratele meu Cristian Atanasov, cânta de 4 ani la chitară bass într‐o trupa de tineri liceeni și studenți din Constanța. Mi­‐a plăcut mult ceea ce făceau ei și am acceptat cu drag să colaborez cu ei ca solist vocal.

Băieții de la The Top Hats sunt tineri, talentați și energici și m­‐au ajutat să­‐mi îndeplinesc visul de a fi pe o scenă și de a interpreta o piesă compusă de mine. Am considerat că această fericire trebuie să devină publică și am organizat primul concert Sweet Paprika & The Top Hats. Dincolo de culoare in Sweet Paprika se ascunde foarte multă muzică și vreau să o fac auzită. ”

În cadrul concertului vor fi interpretate atât piese compuse de tinerii artiști cât și cover­‐uri ale unor
piese celebre în limba română, engleză și rusă.

Haunting season, este prima piesă compusă de Gabriela Atanasov cu trupa The Top Hats și a fost înscrisă și la ediția Eurovision 2014. Este un mesaj către toți pământenii care au iubit , iubesc si vor fi vreodată bântuiți de acest sentiment.

The Top Hats, este o trupa de rock alternativ din Constanta, care se încadrează în arhetipul trupei tinere, sătulă de toate normele impuse de industrie şi dornică să creeze ceva diferit. Membrii echipei au intre
16 si 24 de ani, si desi au doar 1 de activitate au reusit sa inregistreze deja 5 piese proprii. Sound­‐ul eclectic este alimentat de pofta de viata si de spiritul tanar creator al membrilor trupei. Acesta este cel de-‐al 4­‐lea concert al trupei The Top Hats in Bucuresti, in Constanta bucurandu-­‐se deja de notorietate printre iubitorii de rock.

In cadrul aceluiasi eveniment, echipa Lookool va celebra 1 an de la inființare, printr-­‐o expozitie de fashion photography și printr­‐o supriză muzicală oferită de fotograful Horia Stan.

Evenimentul va avea loc joi, 29 Mai, la ora 19:00, pe strada Carol, nr 53.

## Dress code recomandat: „Add the Dot”

facebook event : https://www.facebook.com/events/775264499152927/

 

cropped-logo-carol-53.png

Anunțuri

Despre Carol 53

Casă în curs de resuscitare. Nod cultural și de voie bună.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: