The Sound of Cinema

The Sound of Cinema - Carol 53

În data de 9 mai 2015, Club Interact Triumph va organiza un eveniment caritabil numit „The Sound of Cinema”, în Carol 53.

Evenimentul constă în adunarea a mai multor filme din diverse perioade (perioadele fiind delimitate de ani, cum ar fi anii 40 – Citizen Kane, anii 50 – Rebel Without a Cause, Sunset BLVD, A Streetcar Named Desire, Roman Holiday, anii 60 – La Dolce Vita, The Good, the Bad &the Ugly, Blow-up, etc) și în creionarea atmosferei respective, fără proiectarea propriu-zisă a lor, fiind evidențiate anumite detalii ce sunt ușor uitate, promovând și încălzind o latură frumoasă și importantă a cinematografiei, dar și promovând, în același timp, talentul adolescentin (căci movie corner-urile respective sunt făcute de niște amatori, „neprofesioniști” profesioniști prin neînfricare).
Astfel, evenimentul pe care îl organizăm o să aibă doar muzică desprinsă din filme, fiind coloana sonoră a acestora, derulată în același timp în care secvențe din filmul respectiv sunt proiectate pe pereți/pe un ecran. Muzica poate fi schimbată de oricine, la un jukebox improvizat, în urma unei donații mici către cauza noastră, și anume ANVR – Asociația Nevăzătorilor din România.
Avem clipuri făcute de adolescenți, în limita copyright-ului, și desene, schițe, benzi desenate, fotografii, ce vor fi expuse, care reprezintă filmele alese.

De asemenea, o să proiectăm și două filme vechi, deja aflate în domeniul public, și anume 39 Steps (Hitchcock, 1935) și Charade (Stanley Donen, 1963, cu Cary Grant&Audrey Hepburn) și o să construim un fundal tematic pentru poze, special pentru invitații care vor veni.
Vom avea și un dress code opțional – personaje din filme.

În final, ”The Sound of Cinema” va fi un eveniment caritabil, iar toți banii strânși (pe biletul de intrare + donații) vor fi donați la ANVR – Asociația Nevăzătorilor din România.

Clubul Interact Triumph vă invită, din nou, la o seară de sâmbătă caldă.

Open Night


Program:
~ movie corners şi expoziţie
12 00 – 13 00 – anii ’40
13 00 – 14 00 – anii ’50
14 00 – 15 00 – anii ’60
15 00 – 16 00 – anii ’70
16 00 – 17 00 – anii ’80
17 00 – 19 00 – anii ’90
19 00 – 21 00 – anii ’00
~proiecţii
16 30 – The 39 Steps
18 30 – Charade
~ după ora 21, ne mutăm la subsol

Intrarea: 15 lei

facebook event

dsc_0208

Reclame

Despre Carol 53

Casă în curs de resuscitare. Nod cultural și de voie bună.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: